• Koldskær 8, 8850 Bjerringbro
  • skole.boegeskov@viborg.dk

Bøgeskovskolen - faglighed, anerkendelse og engagement

• Anne Marie Justesen den 07-06-2016
    Skolemælk til madpakken
    Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil minde dig om, at det er nu, du skal melde dit barn til Skolemælk, hvis der skal være Skolemælk fra 1. skoledag efter sommerferien.
    Gå ind på www.skolemælk.dk , så er du i gang. Det er nemt og hurtigt og du kan altid framelde eller ændre mælken, hvis du får brug for det. Læs mere i vedhæftede PDF.
    Bemærk! Hvis du allerede har tilmeldt dit barn til skolemælk skal du intet gøre.
    Skolemælk
    Tlf.  8731 2140

• Anne Marie Justesen den 06-06-2016
    Bus 771 næste skoleår
    Jeg bestiller buskort til de elever, der i år er med bussen (besked sendt til forældrene). Har du ikke hørt noget og bor i Hjermind, Lee, Hjorthede, Løvskal området - i skoledistriktet, så kontakt mig.
    God sommer.
    Anne Marie

• Michael Malmkvist Jensen den 13-05-2016
    Uddannelsesmessen erstatter de orienteringsmøder for elever og forældre i overbygningen, der tidligere er blevet afholdt på de enkelte folkeskoler. Der vil blive lavet opgaver og konkurrencer, som vil udfordre både elever og forældre på viden om de forskellige uddannelser, ligesom der vil være mulighed for at møde igangværende elever på ungdomsuddannelserne og høre dem fortælle om deres hverdag og fremtidsplaner.

Uddannelsesmessen finder sted 14. september 2016 på Bjerringbro Gymnasium kl. 14 – 18 og er for elever på Egeskovskolen, Bøgeskovskolen og Rødkærsbro Skole.