Bøgeskovskolens udskoling ”Vinklen” er finalist ti

Det er Bøgeskovskolens arbejde med et nyt børnesyn, systematiske ændringer og fokus på den enkelte elev, der har placeret skolen blandt de tre finalister.
- Vi er utrolig glade og stolte over nomineringen, og vi krydser fingre for, at vi går hele vejen, fortæller Michael M. Jensen, som er pædagogisk leder på Bøgeskovskolen. Han glæder sig ikke mindst på elevernes vegne.
- De tiltag, vi har taget for at lave en god overgang til udskolingen er blevet taget meget positivt imod hos eleverne, fortæller han – og det betyder jo nærmest alt,
Det nye børnesyn gør, at skolen har fået et styrket fokus på elev-lærer-relationer. Derudover har man involveret eleverne på en måde, så de har fået et medansvar for at skabe den gode kultur. Netop eleverne kan mærke den forandring, der er sket i Vinklen.
- Vi har fået et meget bedre sammenhold. Nu er der ikke nogen, der ikke har nogen at snakke med. Det er mærkeligt, for vi er jo bare de samme personer, men vi har ændret os bare ved at komme herover i Vinklen, fortæller en af eleverne.
Kandidaterne til prisen er sendt til undervisningsministeren, som vil træffe beslutning om den endelige vinder. Vinderen afsløres på skolernes nationale trivselsdag fredag 2. marts 2018.
Endnu en gang tillykke med nomineringen. Vi hepper og krydser fingre.

15-01-2018 MJ